󰍜

Beursnotering Nxchange

Na een voorbereiding van enkele jaren heeft het bestuur van WelMac BV besloten een deel van haar aandelen te certificeren en te noteren aan de Amsterdamse beurs genaamd Nxchange. Met deze notering geeft WelMac u als particulier, de mogelijkheid om deel te nemen aan de groei van haar hele onderneming welke normaal slechts is weggelegd voor grotere (institutionele) investeerders en banken. U investeert direct in een onderneming die niet alleen in waarde en omvang zal toenemen, maar ook bijdraagt aan het behouden en herstellen van de natuur, het verschaffen van van werk en het opleiden en versterken van de positie van de lokale bevolking, maar ook het voortouw neemt in de verduurzaming van de Zuid Afrikaanse macadamiaindustrie. Middels de beursnotering biedt WelMac u tevens een dagelijkse verhandelbaarheid van de certificaten aan.

Zeker investeren in onzekere tijden

In het afgelopen jaar hebben we als WelMac ondervonden dat er zonder meer vraag was naar tastbare en minder trendmatige investeringsmogelijkheden, waardoor onze vorige financieringsronde van €2.696.390 in een periode van 7 maanden gevuld was. Daarnaast hebben in voorgaande (financiële) crises beleggingen in agricultuur veelal goed stand gehouden. We zien immers dat men altijd de behoefte blijft houden naar gezonde, op een verantwoorde wijze geproduceerde voeding.

WelMac heeft een duidelijk plan voor de toekomst, waarbij tastbare groei en waarde worden gecreëerd binnen de onderneming. Meer beplante hectares betekent immers meer noten, wat voor meer opbrengst zorgt en meer verwerkingscapaciteit betekent minder kosten en dus meer opbrengst binnen de onderneming. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor WelMac om haar positie binnen de markt te verbeteren en haar productie te vergroten. We zien hiervoor ook mogelijkheden binnen de Europese grenzen, wat zal zorgen voor een spreiding van geografische en politieke risico's.

Partners

In de loop der jaren heeft Welmac enkele strategische partnerships aangegaan. Allereerst is Intersnack BV, Europa’s grootste distributeur van noten en snacks, middels een beleggings fonds als aandeelhouder toegetreden tot WelMac BV. In 2019 heeft de Nederlandse overheid middels haar investeringsfonds DGGF, dat er met name op gericht is om het Nederlandse MKB in het buitenland te ondersteunen, een aanzienlijk gedeelte van het groei kapitaal verstrekt in de vorm van een subsidie lening. Van beide organisaties treft u hier een testimonial aan.

Inmiddels is WelMac in een vergevorderde fase van samenwerking met een Zuid-Afrikaans beleggingsfonds, waarmee in de nabije toekomst verschillende projecten zullen worden uitgerold.

Groei mee met WelMac

Doordat u middels het investeren in certificaten van aandelen van Welmac BV deelneemt in de moedermaatschappij, deelt u mee in de groei van alle onderliggende ondernemingen. Alle groei binnen de groep wordt weerspiegeld in de waarde van de certificaten. U kunt al instappen op 1 certificaat ter waarde van €490,-, WelMac beoogt met deze uitgifte een totaal van €2.298.100 op te halen om haar positie te verstevigen en verdere uitbreidingen binnen de groep te financieren.

In de onderstaande grafiek staat de verwachtte groei van de verschillende ondernemingen bij elkaar weergegeven.


Ik heb interesse, bel mij terug!

Hartelijk dank! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er gaat iets mis!
Probeer het opnieuw a.u.b.
Voor meer informatie omtrent deze uitgifte van certificaten kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier op deze site. Voor de verdere voorwaarden en risico's betrokken bij deze investering, verwijzen we u graag naar het informatiememorandum dat via onderstaande link te downloaden is.
De bijlagen bij het informatiememorandum kunt u hier downloaden.